Plné hnízdo znovu zavítá do Libereckého kraje

Plné hnízdo, oblíbený televizní seriál o životě pěstounských rodin v Česku, se vrací s druhou řadou v pondělí 11. března na ČT 1. Nová řada pokračuje v úspěchu první série a představuje nových čtrnáct rodin.


Plné hnízdo, oblíbená televizní show mapující životy pěstounských rodin v celé České republice, se tento měsíc přivítá ve své druhé řadě. Premiéra druhé série bude v pondělí 11. března na ČT 1. Tato série pokračuje v úspěchu první řady, která pomohla povzbudit zájem veřejnosti o pěstounskou péči ve všech krajích republiky, a dokonce se na projektu podílí i Ministerstvo práce a sociálních věcí.

Ve druhé řadě se objeví čtrnáct rodin, které se snaží zvládnout rozličné rodičovské nálože a komplikace. Autorská dvojice Šimečková-Třešňák ve spolupráci s režisérským týmem Linda Kallistová Jablonská, Ivana Pauerová Miloševič, Adam Oľha a Martin Páv, připravili novou řadu s pomocí renomovaných psychologů, terapeutů a odborníků na pěstounství a rodičovství. Cílem je inspirovat diváky a ukázat, jak zvládnout různé životní situace a najít cestu z nejrůznějších problémů.

V jedné z epizod se diváci mohou těšit na návštěvu Libereckého kraje. Epizoda představuje rodinu Bucharových, kteří odvážně čelí neustálým výzvám spojeným s péčí o děti s mentálním hendikepem. Mirek má ve svém telefonu manželku Magdu uloženou jako Sněhurku, protože při jejich prvním setkání pečovala o sedm trpaslíků. Příběh vypráví o tom, jak se postavit ke každodenním starostem, ale také o radostech, které přináší láska a život v rodině s mnoha dětmi.

Tato epizoda z Libereckého kraje se zaměřuje především na to, jak se rodina Bucharových vypořádává s tím, že jejich děti s mentálním hendikepem hledají lásku a blízkost. Ukazuje, jak je důležitá komunikace a vzájemná podpora v rámci rodiny, aby si všichni členové mohli užívat společně strávený čas, a jak odvaha a neúnavný boj přináší štěstí i v nejtěžších situacích.

Nová řada Plného hnízda pokračuje v rozšiřování povědomí o pěstounské péči a o tom, jaké výzvy a radosti tato role přináší. Tento televizní cyklus přibližuje divákům životy pěstounských rodin ve všech krajích České republiky a pomáhá budovat srozumitelnou platformu pro ty, kteří se zajímají o tuto důležitou společenskou otázku. Plné hnízdo se vrací, a to tentokrát v televizi již 11. března na ČT 1.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Zoo Liberec

Hlavní zprávy