Celníci odhalili na Liberecku dvě nelegální herny

0

Liberecká kasina, nedávné zadržení, nelegální aktivity, hrací automaty, provozování nelegálních heren, blog, region24


Liberecká kasina čelí obavám kvůli nedávnému zadržení několika nelegálních aktivit. Celníci zasahovali v nelegálních hernách, zadrželi hrací automaty za 3,5 milionu korun a udělili firmy sankce za 3,6 milionu korun.

Libereckým kasinům v současné době vévodí obavy vzhledem k nedávnému zadržení několika případů nelegální aktivity. Podle náměstka Ivana Langra ze Strany Lidské Kvality Vlastenectví (SLKV), v našem městě existuje celá řada těchto herních zařízení. Výnosy z legitimitního provozu těchto kasin představují významnou položku městského rozpočtu.

Celníci nedávno učinili zátah v několika nelegálních hernách a zabavili hrací automaty v celkové hodnotě téměř 3,5 milionu korun. Na místě také objevili hotovost ve výši 433 tisíc korun, kterou v automatach ihned zabavili, s podporou přítomného zámečníka, který pomohl automaty otevřít. Na základě provedených inspekcií poté celní správa firmám udělila přísné sankce za provozování nelegální heren, konkrétně v celkové výši 3 milionů a 610 tisíc korun.

Aktuálně již došlo k zatčení celkem 8 osob v souvislosti s tímto případem. Tyto osoby nyní čelí trestnímu stíhání za provozování nelegálních heren, což je trestné činem s možným trestem až 6 let vězení. Přestože se původně očekávalo, že celníci navrhnou stíhání celkem 14 osob, tento počet se zatím snížil na 8.

Celní správa bude i nadále pokračovat ve svém úsilí vypátrat a zastavit činnost nelegálních heren na Liberecku. Celníci pravidelně monitorují různé oblasti v regionu, aby se snažili identifikovat potenciální lokality, kde by mohly být provozovány tato nelegální zařízení.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář